Skovsnogen – deep forest artland

Ved ikke hvad jeg havde forstillet mig, med et udstillingssted under den åbne himmel? Med kunst placeret midt i den danske natur?

Det første møde med kunsten var et lig, liggende midt på skovstien! Ubehageligt.

Skovsnogen - deep forest artland

Skovstien var omkring 3 kilometer lang. Undervejs skulle være omkring 80 unikke værker fordelt rundt på de 3 kilometer. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke fandt dem alle. Nogle af værkerne tiltrak mig bare mere end andre og derfor blev der ikke uddelt lige meget opmærksomhed til dem alle.

Skovsnogen - deep forest artland

Skovsnogen - deep forest artlandHvis jeg igen kommer på disse kanter, vil jeg besøge Skovsnoen endnu engang. Det er en helt gratis og hyggelig oplevelse sammen med naturen.

Læs mere på deres egen hjemmeside her.

Ingen beskeder endnu

LÆG EN KOMMENTAR

Rolig, din mail bliver ikke offentlig