Podcast anbefaling “Fries before guys”

Christina, min veninde og jeg, har været til samtalesalon med “Frise Before Guys”. Nøgleordene for aftenen var empowerment, solidaritet og netværk. Det var bestemt en hyggelig aften i fællesskabet og samværets tegn. Derudover var det sjovt, at se de to piger i virkeligheden, som man lytter til hver fredag.

Podcast anbefaling "Fries before guys".

Hvem, hvad, hvor?

Frise Before Guys er en samtalepodcast imellem to veninder. Samtalerne giver et meget ærligt og håndgribeligt syn på, hvordan det er at være en kvinde i 20’erne. Hver fredag udkommer et nyt afsnit med et nyt tema. Temaerne handler om, at italesætte de normer og tabuer der berører os i dag. I store træk handler samtalerne om glæde, angsten, forventninger, livet generelt med op og nedture.

Jeg lytter personligt til Frise Before Guys, fordi de snakker om forskellige emner jeg aldrig selv har spekuleret over, eller vendt med mine veninder. Frise Before Guys gør mig til en bedre veninde, da jeg har lært at forventningsafstemme og åbne op for emner jeg aldrig før har kunnet gøre.

Min bedste podcast anbefaling går til Frise Before Guys, fordi det netop handler om mig/dig. Lyt til afsnittene og åben mere op og derved bliver man et bedre menneske. ❤️

Læs mere om det her.

 

Ingen beskeder endnu

LÆG EN KOMMENTAR

Rolig, din mail bliver ikke offentlig