Wonder Woman Wrap

Wonder Woman er blandt de første tegneseriesuperheltinder, helt tilbage fra 1940’erne. Superhelte har altid fascineret mig! Da jeg var lille drømte jeg tit om, at jeg kunne forvandle mig til én. (Læs, da jeg var lille! Kunne jeg selvfølgelig aldrig finde på at dømme om idag?) Sidste år, udkom spillefilmen Wonder Woman, som jeg selvfølgelig var inde at se. Synes det er FEDT med denne bølge af spillefilm, hvor kvinder får hovedrollerne!

Jeg er dog lidt skeptisk i forhold til selve ikonet Wonder Woman. På mange måder symbolisere superheltinden: mod, styrke og selvtillid men samtidig udstråler hun også et sexsymbol, hvilket jeg ikke synes passer til hendes girlpower rolle? Er hendes påklædning til for at tiltrække mandlige læsere? Eller er det bare sådan en kvinde med selvtillid, skal se ud? Næppe!

Dette emne kunne jeg skrive meget mere om, men nu skal det handle om min Wonder Woman Wrap ♥️:

Wonder Woman Wrap

Strikke information:

Pattern: Wounder Woman Wreap. Strikkeopskriften er på engelsk og fuldstændig gratis. Kan downloades her.
Design: by Carissa Browning
Yarn: Jeg bruger økologisk og bæredygtigt uldgarn fra; Onion No. 3 og BC Garn Semilla: Købt her: www.EcoKnitting.dk
Colour: Onion No. 3 Organic Wool + Nettles 1109 Karry og BC garn Semilla 116 Rustrød
Needles: 3,5 mm
Size: 2 år
Used yarn: 5 nøgler(2 nøgler BC garn Semilla 116 Rustrød og 3 nøgler Onion No. 3 1109 karry)
Notes for striknørder:
Hvis man ikke er erfaren i at strikke fra en engelsk opskrift, skal man alligevel kaste sig ud i det! Det er nemmere end hvad der ser ud til. Du kan altid google forkortelserne!

Som min veninde, Julie altid siger: “Du skal bare følge opskriften Maja… Nemt”

Ingen beskeder endnu

LÆG EN KOMMENTAR

Rolig, din mail bliver ikke offentlig