Café-shopping på en fredag

Jeg elsker betegnelsen “café-shopping”. Bruges når man “shopper” rundt fra den ene café til den anden, nyder livet i gode omgivelser og lækkert spise.

Det er måske nok et meget typisk Købehavner begreb. I hvert fald ikke noget jeg gør i Jylland. Der er simpelthen ikke nok caféer på gå afstand. ? Jeg må uden tvivl være én af de personer, man ALTID kan udspørge hvor den bedste café ligger i København, uanset hvilket område man befinder sig i. Sådan blev resultatet efter 3 flytninger i København på 2 år. Med meget få kvadratmeter at bo på, er det rart at komme på café og arbejde/chille. Derfor søger jeg efter en “stamcafé” på det givne område, jeg nu engang bor i. Dette har altså resulteret i mange besøg, på forskellige caféer i København.

Café-shopping på en fredag
Bertels Salon: Kompagnistræde 5, 1146 København K

Bertels Salon

Når det nu er sagt, var jeg på café-shopping sidste fredag. Af den ene grund, at jeg var blevet HF student. Det skulle netop fejres med søde veninder. Den første café vi besøgte den dag, var Bertels Salon inde i København K. De laver uden tvivl Københavns bedste cheesecakes i flere forskellige varianter! Stemningen er altid god med yders kreative omgivelser.

Det eneste minus ved caféen er: at 40% (hæng mig ikke op på procenterne, det er efter øjekast) af deres stole ikke har ryglæn, og derfor kan det blive lidt anstrengelse i længden.

Café shopping på en fredag
Wedofood ApS: Halmtorvet 21, 1700 København V. (Ligger også på Frederiksberg og på Østerbro)

WODOFOOD

Den næste Café vi besøgte var på Vesterbro, nærmere betegnet “Kødbyen” der kan man spise de lækreste salater hos WEDOFOOD. Det er salater jeg aldrig selv kunne have fundet på, blandingerne er simpelthen verdensklasse. Jeg plejer at købe en salat der hedder “Wild Child” med kylling og alt muligt andet jeg ikke kan huske. ?

Det eneste minus ved caféen er: at der er en smule køligt om vinteren, så tá en ekstra bluse med.

God skønherlig weekend, Maja

1 besked

LÆG EN KOMMENTAR

Rolig, din mail bliver ikke offentlig