Who is Morten?

Et kæmpe skud ud til den lille gule café på Mikkel Bryggers Gade 7, 1460 København K. Cafeen formåede at holde hovedet koldt, selvom cafeen var fyldt op med to nørdede klubber (læs… awesome) på samme tid. Den ene klub er jeg en del af, nemlig klubben ”Hvem er Morten”. Ja, så hvem er Morten?

Klubben er så ment bare en ganske normal strikkeklub, med 17 skønne kvinder. Vi mødes hver anden tirsdag på cafeer, rundt omkring i København. Derudover deltager klubben også i diverse kreative arrangementer i ny og næ.
”Morten” kender vi ikke endnu, men vi fandt navnet til klubben på Mortens dag d. 11. November.

Who is Morten?

Herrerne bagerst på billedet er fra en anden klub. De brugte hele aftenen på at vise fotografier, snakke om ISO, blænde og lukketid. Jeg mistænker dem for at være medlem af en fotoklub. (Ja, jeg ved det… DETEKTIV SKILLS!!!) Vi drillede hinanden lidt i forhold til vores interesser. Det er fedt vi kan dyrke det vi elsker.

Ingen beskeder endnu

LÆG EN KOMMENTAR

Rolig, din mail bliver ikke offentlig