Lækkert chokolade med autencitet, originalitet og etik

Jeg er simpelthen nødt til at lave et indlæg om Hotel Chocolat! (No no, det er ikke et sponsoreret indlæg) Det er simpelthen fordi, at jeg synes det er lækkerier hvor mine smagsløg hopper og danser i nærheden af butikken.

For et par uger siden, var jeg til makeup/chokolade aften i butikken. For blot sølle 100 kr. var der chokolade buffet, drinks der smagte af chokolade, en lækker varm kakao (to-die-for!) med kakaoskum der smagte af chokolademousse på toppen. Oven i alt det, var der også ”chokolade smagskonkurrence” (Hvilket jeg var ekstraordinær god til). Tænk at sådan en lille firkant/kugle kan smage af forskellige engelske desserter; cheesecake, æbletærte mm. Det var ganske vilde smagsoplevelser.

Da jeg skulle hjem, fik jeg også en goodiebag i hånden med chokolade til 300 kr. Jeg som nordjyde, følte virkelig der var meget for pengene.

Chokoladen hos Hotel Chocolat smager himmelsk, et sandt luksus-chokoladeunivers.

Lækkert chokolade med autencitet, originalitet og etik.

Hvis du kommer til København eller er i nærheden af butikken – gå derind! Der har altid været smagsprøver til de besøgende, når jeg har været forbi. Det er så lækkert!

Butikken ligger inde på Strøget, i den eksklusive ende. Nærmere præcist på adressen: Østergade 13.

Lige nu har de chokoladejulekalendere af forskellige varianter, der passer til netop dine smagsløg. Årh, kunne godt tænke mig sådan én, man bliver aldrig for gammel til en chokoladejulekalender vel? ☺️

Lækkert chokolade med autencitet, originalitet og etik.

Ingen beskeder endnu

LÆG EN KOMMENTAR

Rolig, din mail bliver ikke offentlig